Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pyöräkaivinkoneet

Pyöräkaivinkone Hyundai HW 150 ACR

Hyundain kehittyneintä A-sarjaa edustava HW 150 ACR on lyhytperäinen pyöräalustainen kaivinkone, jolla saadaan aikaan erinomaisia tuloksia pienillä ja suurilla työmailla. Vahvarakenteinen ja varmatoiminen kone suoriutuu samalla menestyksellä työstä kuin työstä, olipa kyseessä kaivaminen, lastaaminen tai nostaminen – tai vaikka kaikki samassa urakassa.

Lyhytperäinen kaivinkone HW 150 ACR on ketterä ja helposti hallittava, eli järkivalinta etenkin ahtaampiin työympäristöihin kuten kaupunkialueiden työmaille. Kuormantunnistava hydrauliikka ja säädettävä tehontuotto, tekevät koneen käsittelystä varmaa ja vaivatonta myös erilaisia työvaiheita ja vaihtelevia nostokuormia sisältävissä urakoissa. Pyöräalustainen kaivinkone on saatavissa sekä monopuomi- että taittopuomiversiona.

Hyundai HW 150 ACR -pyöräkaivinkoneen työpaino on 17 tonnia ja rapiat päälle. Moottori on yhdysvaltalaisen Cumminsin malli B4.5, joka tarjoaa kuskin polkimien ja ohjaimien päähän parhaimmillaan 173 hevosvoiman tehot. Moottori täyttää eurooppalaiset Stage V -päästösäädökset ja se on varustettu kehittyneellä pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmällä.

HW 150 ACR -pyöräkaivinkoneen ohjaamo on suunniteltu kuskin työviihtyvyyttä ja -hyvinvointia ajatellen. Kolmeen suuntaan säädettävä ohjauspylväs, ergonominen istuin, iso kosketusnäyttö, ajonopeudensäädin, äänentoistojärjestelmä ja ilmastointi ovat muutamia esimerkkejä siitä, mitä varusteluun kuuluu jo vakiotasolla.

Kysy lisää HW 150 ACR -pyöräkaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä

Paino

Paino: 17170 kg

Moottori

Moottori: Cummins B4.5 (129 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö