Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Minikaivinkoneet

Minikaivinkone Hyundai R 25 Z-9AK

Hyundai R 25 Z-9AK -minikaivinkone on tehokas ja helposti hallittava työkone, jolla tehdään tulosta ripeästi ja luotettavasti. Ketteryytensä ja kompaktin kokonsa takia R 25 Z-9AK -minikaivuri on käytännöllinen konevalinta erityisesti piha-alueiden, puutarhojen ja muiden ahtaampien ympäristöjen kaivuprojekteihin. Viherrakennustyöt, laatoitusten ja terassien pohjat, sadevesi- ja salaojajärjestelmät, kaapelikaivuut, aidantolpat – tästä minikaivurista on moneen!

Minikokoisen R 25 Z-9AK -kaivinkoneen työpaino on noin 2,6 tonnia ja sen peräylitys on pyöreä nolla. Koneen ajaminen ja ohjaaminen on vakaata ja helposti hallittavaa, kehittynyt hydrauliikka tottelee komentoja tarkasti. Vakiovarusteisiin kuuluva puskulevy tuo tehokkuutta tasoitustöihin, tyvestä taittuva puomi mahdollistaa puolestaan monipuolisemmat ja tuloksellisemmat kaivukulmat kaivutöissä.

Hyundai R 25 Z-9AK -minikaivinkoneen moottori on 25 hevosvoiman tehot tuottava ja toimintavarmuudestaan tunnettu Kubota. Stage V -päästösäädökset täyttävän ja helposti huollettavan moottorin polttoaineenkulutus maltillista ja myös sen käyntiääni hillittyä sorttia.

Minikaivurin ohjaamo on suunniteltu tukemaan ajamisen mukavuutta ja työturvallisuutta. Tehokkaasti tärinöiltä eristetyssä ja kansainvälisten TOPS-, ROPS- ja FOPS-sertifikaattien mukaan hyväksytyssä hytissä riittää tilaa isokokoisellekin kuskille. Minikaivinkoneen ohjaimet ja istuin ovat säädettävissä vastaamaan täsmälleen ajajan omia mieltymyksiä.

Kysy lisää Hyundai R 25 Z-9AK -minikaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 2580 kg

Moottori

Moottori: Kubota D1305 (19 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö