Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Minikaivinkoneet

Minikaivinkone Hyundai HX 65 A

Parasta työskentelyvakautta sekä isolla kauhalla suorituskykyä pieniin ja suurempiinkin urakkakohteisiin – sitä tarjoaa Hyundain A-sarjan uutuus, tela-alustainen minikaivuri HX 65 A! Tällä ketterän kokoisella ja erittäin käyttövarmalla telakaivurilla saadaan aikaan upeita tuloksia muun muassa viherrakentamisessa, kaapeli- ja valokuitutyömailla sekä omakotiperustusten kaivutöissä. Ja mikä jatkuvasti yhä tärkeämpää, kaivurin polttoaineenkulutus ja päästöt ovat erittäin alhaista tasoa.

Hyundai HX 65 A:n paino on vain reilut 6 tonnia ja sitä on helppo liikutella työkohteesta toiseen kuorma-auton lavalla. Konepeiton alla hyrrää valmistajan oma, Stage V -hyväksytty DM02V -moottori. Koneen melutaso on erittäin alhainen, mutta tehoa riittää – aina 66 hevosvoimaan asti. Uutuuskoneen muotoilu ja kehittynyt vastapainotus varmistaa maksimaalisen vakauden ja loistavan hallittavuuden ahtaissakin työkohteissa, kuten kiinteistöjen pihoilla ja taajama-alueiden kaduilla ja kujilla. Tämä pienikokoinen tela-alustainen kaivuri hakee monikäyttöisyydessään vertaistaan ja on siten varma investointi monenlaisille urakoitsijoille.

Myös HX 65 A:n käyttömukavuus ja -turvallisuus ovat asioita, jotka ansaitsevat erityismaininnan. Koneen hytti on uudistettu tarjoamaan kuljettajalle esteettömän näkymän kaikkiin suuntiin. Moderni ilmastointijärjestelmä varmistaa miellyttävät työolosuhteet niin kesän helteillä kuin talven pakkasillakin. Koneen kosketusnäyttökin on uudistettua sorttia: kaikki keskeiset tiedot koneen toiminnasta ovat kuskin käytössä nopealla vilkaisulla. lisävarusteena saatavan Hi MATE -järjestelmän avulla kaivinkoneen toimintaa ja suorituskykyä voidaan seurata myös etänä ja saada näin tietoa mm. huoltotarpeista ja tuottavuudesta.

Kysy lisää tela-alustaisen Hyundai HX 65 A -minikaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 6080 kg

Moottori

Moottori: Hyundai DM02V (48,5 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö