Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Minikaivinkoneet

Minikaivinkone Hyundai HX 10 A

Ketterä, kätevä, Hyundai HX 10 A -minikaivuri! Uuden A-sarjan minikaivinkoneluokan pienin edustaja on kone isolla k:lla – ja tuloskone isolla t:llä. Tämä luotettava laatupeli jaksaa puskea urakkaa valmiiksi hyytymättä, eli se korvaa lapiomiehet pienimuotoisissa viherrakennus- ja maanrakennusprojekteissa. HX 10 A -minikaivurilla multakasat levittyvät, terassit ja istutukset saavat perustuksensa ja sähkökaapelit kaivantonsa tuossa tuokiossa.

Hyundai HX 10 A -minikaivinkone painaa vain 1000 kiloa, ja kapearakenteisena koneena se solahtaa helposti myös peräkärryn kyytiin. Koneen moottori on Stage V -hyväksytty japanilainen Yanmar, joka antaa napakat 13 hevosvoiman tehot. Minikaivurin voimanlähteeksi voidaan valjastaa myös erillinen sähköhydraulinen moottori, mikä mahdollistaa työskentelyn täysin päästöttömästi esimerkiksi sisätilojen saneerauspurkukohteissa.

HX 10 A -minikaivinkoneen käyttö on turvallista ja mukavaa. Penkki on muotoiltu työergonomiaa tukevaksi ja ohjauslaitteiden käyttö on sujuvan simppeliä. Minikaivurin ohjaamossa on taitettava suojapalkki, joka varmistaa kuljettajan turvallisuuden mahdollisissa kaatumistilanteissa. Minikaivinkoneen puomi taittuu tyvestä asti, mikä puolestaan helpottaa kulkemista myös ovista ja muista ahtaista paikoista.

Kysy lisää HX 10 A -minikaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 1087 kg

Moottori

Moottori: Yanmar 3TNV70 (10 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö