Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Ympäristön­hoitokoneet

Ympäristön­hoitokone LM Trac 387

LM Trac 387 on ympäristönhoitokone, jolla saadaan aikaan vahvoja tuloksia kaikkina vuodenaikoina etenkin kaupunkialueiden käyttökohteissa. Nelivetoisen koneen pieni kääntösäde tekee siitä erittäin ketterän, eli kone suoriutuu luotettavasti ja tehokkaasti myös kapeilla kujilla, ahtailla pihoilla ja porttikongeissa esimerkiksi lumenauraus-, hiekotus- ja harjaustöistä. Myös puistot ja muut viheralueet ovat LM Trac 387 -ympäristönhoitokoneen ominta kotikenttää, isotkin nurmikonleikkuuprojektit ja muut urakat etenevät maaliinsa asti ripeästi ja varmasti.   

Suomessa valmistetun LM Trac 387 -koneen paino ilman työlaitteita on noin 1,8 tonnia ja sen voimanlähteenä toimii Stage V -hyväksytty Kohler KDI 1903 TCR -turbodieselmoottori. Luotettavasta koneesta irtoaa kuskin käyttöön napakat 57 hevosvoiman bruttotehot. Koneessa on lisäksi kuormantunnistava hydrauliikka sekä portaattomasti säätyvä ajoalue, mitkä varmistavat jatkuvasti optimaalisen tehokkuuden ja saumattoman voimansiirron erilaisten työtehtävien aikana. Modernit ajo- ja työtilojen ohjelmointimahdollisuudet pitävät puolestaan polttoaineen kulutuksen kurissa, eli hillitsevät päästöjä ja tukevat koneen käytön taloudellisuutta. 

LM Trac 387 -ympäristönhoitokoneen puikoissa viihtyy helposti työpäivän tai urakan alusta loppuun asti. Ohjaamon suunnittelussa painotetut ajomukavuus, työergonomia ja käyttöturvallisuus erottuvat pienissäkin yksityiskohdissa. Näkyvyys on hyvä joka suuntaan ja melutaso on erittäin maltillinen. Vakiovarusteisiin kuuluu kookas värinäyttö, joka antaa monipuolisesti tietoa koneen toiminnasta yhdellä vilkaisulla.

Kysy lisää LM Trac 387 -ympäristönhoitokoneen ominaisuuksista, monipuolisista varustelumahdollisuuksista sekä kattavasta LM Tools -työlaitevalikoimasta Telakoneen palvelevilta myyjiltä

Paino: 1750 kg

Moottori: Kohler KDI 1903 (42 kW)

Päästöluokka: Stage V

Tekniset tiedot

Moottori: Kohler KDI 1903 TCR, turbodiesel. EU stage 5, 42 kW/225 Nm
Voimansiirto: Automaattinen neliveto, luistonesto
Moottorihydrauliikka: 0-60 l/min + 0-30 l/min, 200 bar
Ohjaus: Hydrostaattinen runko-ohjaus
Jarrut: Rumpujarrut
Sähköjärjestelmä: 12 V
Työlaitekiinnitys: A-raami tai 3-pistekiinnitys
Säiliöt: Polttoaine 45 l; Hydrauliikkaöljy 57 l
Renkaat: 26x12-12
Mitat: Pituus – 3100 mm; Korkeus – 1980 mm; Leveys – 1370 mm; Paino – 1750 kg

Jätä yhteydenottopyyntö