Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pyöräkuormaajat

Pyöräkuormaaja Hyundai HL 955 A TM

Hyundain A-sarjaa edustava HL 955 A TM -pyöräkuormaaja on kone, jolla tehdään huipputuloksia tietyömailla, teollisuus-, poltto- ja kierrätyslaitoksissa, sahoilla, kaivoksilla ja louhoksilla. Miellyttävän ajotuntuman tarjoava pyöräkuormaaja suoriutuu samalla tehokkuudella ja luotettavuudella urakasta ja työpäivästä toiseen! Koneen puomiston suunnikkaisaisasto varmistaa hyvän näkyvyyden ja tasaiset voimat koko työalueella.

Noin 16 tonnin painoisen HL 955 A TM -pyöräkuormaajan moottori on maineikkaan Cumminsin malli B 6.7, joka tuottaa kuljettajan ohjaimien päähän parhaimmillaan 200 hevosvoiman bruttotehot. Varmatoiminen ja integroidulla polttoaineen jälkikäsittelyllä varustettu moottori täyttää Stage V -päästösäädökset. Koneen kaatokuorma on runko suorassa 11000 kg ja linkussa 9550 kg.

Pyöräkuormaajan ohjaamo tarjoaa kuljettajalle avarat 360 asteen näkymät. Lisäksi liikkuvan kohteen tunnistus (IMOD) ja peruutuskamera hälyttävät, jos työalueella havaitaan riskitekijöitä. Hi MATE -järjestelmän avulla koneen toimintaa ja suorituskykyä voidaan seurata myös etänä ja saada näin tietoa koneen huoltotarpeista ja tuottavuudesta. Uuden ECD-moottoridiagnostiikkajärjestelmän avulla tieto mahdollisista toimintahäiriöstä lähtee heti eteenpäin, mikä varmistaa huollon nopean toteutumisen.

Hyundai HL 955 A TM -pyöräkuormaajan ohjaamo on kuljettajalle viihtyisä ja se pitää sisällään useita työn tuloksellisuutta tukevia ratkaisuja. Säädettävä istuin tuntuu mukavalta pidemmissäkin projekteissa, ja ohjaimet osuvat käsiin täsmälleen oikeilla etäisyyksillä. Erinomaisten eristysten ansiosta sisätilojen äänitaso (67 db) on yksi koneluokan alhaisimmista.

Kysy lisää HL 955 A TM -pyöräkuormaajan ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 16500 kg

Moottori

Moottori: Cummins B6.7 (149 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Kaatokuorma

Kaatokuorma: 11000/9550 kg

Jätä yhteydenottopyyntö