Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Lavetit

Traktorilavetti Chieftain 3FT XCEL

Chieftain 3FT XCEL on huippulaadukas ja monipuolisesti varusteltu traktorilavetti, jolla voidaan kuljettaa jopa 33 tonnin telakaivureita ja muita raskaan sarjan työkoneita luotettavasti työmaalta toiselle. Chieftain 3FT XCEL -lavetin suurin sallittu vetonopeus on perinteisiä traktorilavetteja suurempi, 60 km/h. Kolmiaksiakselinen traktorilavetti on varusteltu ominaisuuksilla, jotka tekevät sen käytöstä vaivatonta ja ennen kaikkea turvallista, niin kuormalle, vetotraktorin kuljettajalle kuin muulle liikenteelle. Chieftain 3FT XCEL -lavetin strategiset mitat ovat: lavan leveys/pituus 2,55/8,3 m, pedin korkeus/pituus 0,89/7,5 m ja luiskaosa 1,5 m.

Kuten kaikki Telakoneen myymät lavetit, myös Chieftain 3FT XCEL -traktorilavetti on varustettu itse kehittämillämme innovaatioilla: Lavan kannen ohjauskiskojen avulla työkone on helppo ajaa suoraan oikealle paikalleen, jossa se myös pysyy tukevasti ja turvallisesti. Sidontalenkit sijaitsevat kannen reunan alla, mikä helpottaa leveäalustaisten telakaivureiden sitomista. Lavetin taka-akselistoryhmä on sijoitettu 40 cm peruslavetteja edemmäs, eli kuorman paino jakautuu tasaisemmin myös aisalle. Ominaisuus parantaa ajamisen vakautta, eli turvallisuutta ja varmuutta merkittävästi. Lisäksi se saa lavetin käyttäytymään ketterämmin mutkissa ja ahtailla risteysalueilla.

Chieftain 3FT XCEL -traktorilavetissa on vakiona hydrauliset ja paineilmatoimiset jarrut, seisontajarru, hydraulitoimiset HD-ajorampit, 2 RST-työkalulaatikkoa ja säilytyshäkkiä työkaluille, korkeussäädettävä ja ympäripyörivä vetolenkki, ylileveysvalot sekä levityspalat (3 m kokonaisleveys). Lisävarusteena on saatavissa käytännöllinen takaosan tasoitusviipale. 

Kysy lisää Hyundai Chieftain 3FT XCEL -traktorilavetin ominaisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä. Räätälöimme lavetin täsmälleen tarpeittesi mukaan, myös erilaiset RAL-värikartan mukaiset maalipinnat onnistuvat!

Jätä yhteydenottopyyntö