Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Telakaivinkoneet

Telakaivinkone Hyundai HX 520 AL

Hyundain A-sarjan raskain telakaivinkone HX 520 AL on vaikuttava ilmestys, ja mikä tärkeintä, erittäin vaikuttava laitos myös työtehokkuudeltaan! Tämä tela-alustainen kaivuri saa isotkin massat tuloksellisesti liikkeelle niin kaivoksilla, louhoksilla, tietyömailla kuin purkuhankkeissakin. Luotettavan Hyundai HX 520 AL -telakaivurin käytön seuranta on helppoa ja huolto nopeaa, mikä takaa koneinvestoinnille parhaan mahdollisen tuoton pitkälle tulevaisuuteen.

Hyundai HX 520 AL -telakaivinkoneen työpaino on hulppeat 52 tonnia ja sen alavaunu on levitettävä: kone on erittäin vakaa ja turvallinen ajettava myös haastavissa maastoissa ja kaltevilla pinnoilla. Konehuoneessa hyrrää varmatoiminen ja vähäpäästöinen, Stage V-hyväksytty Cummins X12 -turbomoottori, josta irtoaa kuskin käyttöön jopa 400 hevosvoiman tehot. Telakaivurin moottorissa on integroitu pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmä, joka vähentää koneen päästöjä ja huoltamisen tarvetta. Hydrauliikan täsmällinen ja luotettava toiminta on varmistettu sähkötoimisella itsenäisten pumppujen ohjauksella (EPIC), joka valvoo jokaista hydrauliikkapumppua erikseen ja optimoi virtaustehoja automaattisesti. Eco Report- ja Eco Gauge -järjestelmät kertovat puolestaan tarkkaa hyötytietoa koneen toiminnasta ja polttoaineenkulutuksesta reaaliajassa.

Tela-alustaisen HX 520 AL -kaivinkoneen ohjaamo on suunniteltu paitsi erittäin turvalliseksi myös viihtyisäksi – näissä ohjaimissa on ilo painaa maaliin pidempääkin urakkaa. Vakiovarusteisiin kuuluva monikamerajärjestelmä (AAVM) tukee paitsi työn tehokkuutta myös turvallisuutta tarjoamalla hyvät näkymät telakaivinkoneen kaikille sivustoille.

Kysy lisää Hyundai HX 520 AL -telakaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 52048 kg

Moottori

Moottori: Cummins X12 (298 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö