Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Telakaivinkoneet

Telakaivinkone Hyundai HX 480 AL

Hyundain kehittyneintä A-sarjaa edustava HX 480 AL on tela-alustainen kaivinkone, joka tarjoaa raskaan sarjan suorituskykyä sekä ominaisuuksia konemaailman huipulta. Tällä koneella viedään tuloksellisesti maaliin isommatkin urakat rakennuksilla, purkukentillä, tietyömailla, louhoksilla sekä muissa haastavan maaston ympäristöissä.

Työpainoltaan noin 38-tonnista Hyundai HX 480 AL -telakaivinkonetta on ilo ajaa ja helppo huoltaa. Reilusti aukeavan konepeiton alla murisee 380 hevosvoiman bruttotehot tuottava, varmatoiminen Cummins X12 Stage V -turbomoottori, jonka pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmä hillitsee päästöjä ja huoltamisen tarvetta. Hydrauliikan täsmällinen ja luotettava toiminta on varmistettu sähkötoimisella pumppujen ohjauksella (EPIC), joka valvoo jokaista hydrauliikkapumppua erikseen ja optimoi niiden virtaustehoja automaattisesti. Hi MATE -järjestelmä tarjoaa puolestaan monipuoliset mahdollisuudet telakaivinkoneen tuottavuuden ja huoltotarpeiden seuraamiseen etänä, eli ajasta ja paikasta riippumatta.

HX 480 AL -telakaivinkoneen ohjaamo on suunniteltu kuljettajan mukavuutta ja työskentelyn turvallisuutta painottaen. Hytti on hyvin eristetty ja tilava. Istuin ja ohjaimet ovat ergonomisia. Isokokoinen näyttö kertoo monipuolista hyötytietoa koneen toiminnasta ja muun muassa polttoaineen kulutuksesta yhdellä silmäyksellä. Isot ikkunat ja vakiovarusteisiin kuuluva nelikamerajärjestelmä (AAVM) tukevat työskentelyn turvallisuutta tarjoamalla hyvät näkymät koneen kaikille sivustoille.

Kysy lisää Huyndai HX 480 AL -telakaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 50690 kg

Moottori

Moottori: Cummins X12 (298 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö