Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Telakaivinkoneet

Telakaivinkone Hyundai HX 380 AL

Hyundain A-sarjaa edustava HX 380 AL on uuden sukupolven telakaivinkone, joka lupaa paljon ja lunastaa vielä enemmän! Tämän tela-alustaisen koneen avulla viedään urakat luotettavasti ja tuloksellisesti maaliin rakennuksilla, purkukentillä, tietyömailla sekä louhoksilla ja muissa haastavan maaston ympäristöissä. Hyundai HX 380 AL -telakaivurin käytön seuranta on mutkatonta ja huolto nopeaa, mikä varmistaa seisokkiaikojen pysymisen minimissä.

Työpainoltaan noin 38-tonnista Hyundai HX 380 AL -telakaivinkonetta on ilo ajaa. Konepellin alla murisee jopa 380 hevosvoiman tehot tuottava Cummins L9 -turbomoottori. Hydrauliikan täsmällinen ja luotettava toiminta on varmistettu sähkötoimisella itsenäisten pumppujen ohjauksella (EPIC), joka valvoo jokaista hydrauliikkapumppua erikseen ja optimoi niiden virtaustehoja automaattisesti. Varmatoimisuudestaan tunnettu moottori on hyväksytty eurooppalaisen Stage V -päästöluokituksen mukaisesti. Telakaivurin moottorissa on lisäksi integroitu pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmä, joka vähentää koneen päästöjä ja huoltamisen tarvetta.

HX 380 AL -telakaivinkoneen ohjaamo on suunniteltu kuljettajan mukavuutta ja turvallisuutta painottaen. Tilava ja hyvin eristetty hytti, ergonominen istuin, integroitu äänentoisto ja sulavasti käden liikkeisiin reagoivat ohjaimet varmistavat, että urakointi pysyy mielekkäänä ja tuloksellisena myös pitkäkestoisissa projekteissa. Tela-alustaisen kaivinkoneen monikamerajärjestelmä (AAVM) tukee työskentelyn turvallisuutta tehokkaasti tarjoamalla näkymän koneen kaikille sivustoille.

Kysy lisää Huyndai HX 380 AL -telakaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 39100 kg

Moottori

Moottori: Cummins L9 (272 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö