Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Telakaivinkoneet

Telakaivinkone Hyundai HX 330 AL

Hyundain uutta ja kehittyneintä A-sarjaa edustava HX 330 AL on telakaivinkone, jolla saadaan aikaan huippuluokan tuloksia niin rakennuksilla, purkukentillä, tietyömailla kuin louhoksilla. Varmatoimisen ja helposti huollettavan HX 330 AL -telakaivurin hallinta on vakaata ja tarkkaa, eli miellyttävää ja tehokasta myös haastavissa olosuhteissa ja epätasaisemmilla alustoilla.

Työpainoltaan noin 33-tonnisen Hyundai HX 330 AL -telakaivinkoneen voimanlähteenä toimii 325 hevosvoiman tehot antava Cummins L9 -moottori. Varmatoimisuudestaan tunnettu turbokone on hyväksytty Stage V -päästöluokituksen mukaisesti ja se on viimeistelty huoltotarvetta ja päästöjä vähentävällä pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmällä – myös polttoainetaloudellisuus on koneessa kohdallaan.

HX 330 AL on Hyundain uuden sukupolven telakaivuri ja sen tekniset ominaisuudet ovatkin erittäin modernia mallia. Älykäs tehonhallinta (IPC) ohjaa hydrauliikkapumppujen toimintaa automaattisesti ja varmistaa näin optimaalisen tuottotason jatkuvasti. Kuormaus, tasoitus ja muut työt hoituvat tällä koneella sujuvasti ja urakka valmistuu aikataulussaan täsmällisesti.

HX 330 AL -tela-alustaisen kaivinkoneen ohjaamo on suunniteltu kuljettajan ympärille, ergonomiaa ja työskentelyn miellyttävyyttä ajatellen. Istuin ja ohjaimet ovat monipuolisesti säädettäviä, ohjaamohytti itsessään on tilava ja valoisa. Monikamerajärjestelmä (AAVM) tukee turvallista tekemistä tarjoamalla kattavan näkymän koneen lähiympäristöön.

Kysy lisää HX 330 AL -telakaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 33750 kg

Moottori

Moottori: Cummins L9 (242 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö