Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Telakaivinkoneet

Telakaivinkone Hyundai HX 260 AL

Hyundain uutta ja kehittyneintä A-sarjaa edustava HX 260 AL on tela-alustainen kaivinkone, jolla saadaan aikaan huippuluokan tuloksia monenlaisissa maanrakennuksen käyttökohteissa. Luotettava ja helposti huollettava HX 260 AL -telakaivuri on loistava valinta niin rakennus- ja tietyömaille kuin ojitusprojekteihin. Koneen hallinta on vakaata ja tarkkaa, eli miellyttävää ja tehokasta myös haastavissa ympäristöissä ja olosuhteissa.

Työpainoltaan 27-tonnisen Hyundai HX 260 AL -telakaivinkoneen moottori on Cummins B6.7 Stage V, joka antaa kuskin käyttöön 232 hevosvoiman bruttotehot. Varmatoimisuudestaan tunnettu moottori viimeistelty huoltotarvetta ja päästöjä vähentävällä pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmällä. Hydrauliikan täsmällinen ja luotettava toiminta on varmistettu sähkötoimisella pumppujen ohjauksella (EPIC), joka valvoo jokaista hydrauliikkapumppua erikseen ja optimoi niiden virtaustehoja automaattisesti. Eco-raportti antaa puolestaan jatkuvaa tietoa koneen toiminnasta ja sen polttoaineen kulutuksesta reaaliajassa, mikä tukee taloudellista työskentelyä.

HX 260 AL -telakaivinkoneen ohjaamo on suunniteltu kuljettajan ympärille, ajamisen miellyttävyyttä ja turvallisuutta ajatellen. Laadukas istuin ja ohjainten sijoittelu tukevat hyvää ergonomiaa. Hytti itsessään on tilava ja myös valoisa, kiitos isojen ikkunoiden. Lisävarusteena saatava nelikamerajärjestelmä (AAVM) parantaa työturvallisuutta tarjoamalla kattavan näkymän koneen lähiympäristöön kaikkiin suuntiin.

Kysy lisää Hyundai HX 260 AL -telakaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä

Paino

Paino: 27000 kg

Moottori

Moottori: Cummins B6.7 (173 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö