Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Telakaivinkoneet

Telakaivinkone Hyundai HX 235 ALCR

Tela-alustainen HX 235 ALCR on yksi Hyundain A-sarjan suosituimmista kaivinkonemalleista. Tällä lyhytperäisellä, vaivattomasti huollettavalla ja erinomaisen suorituskyvyn tarjoavalla telakaivurilla viedään urakat menestyksekkäästi maaliin myös haastavissa olosuhteissa ja ympäristöissä. Kun kaipaat luotettavaa tela-alustaista kaivinkonetta rakennus-, infra-, tie- tai purkuprojektiisi, on Hyundai HX 235 ALCR varma valinta!

Suomalaisen konekansan kiittelemän HX 235 ALCR -telakaivinkoneen työpaino sijoittuu varustelusta riippuen 24,5–26,5 tonnin välille ja sen voimanlähde on mallia Cummins B6.7 Stage V. Moottori antaa kuskin käyttöön yhteensä 173 hevosvoiman huipputehot: ajaminen ja työskentely on miellyttävää ja varmaa, urakka etenee tehokkaalla tahdilla aina lopputasoituksiin asti. Kauttaaltaan lujarakenteisen telakaivinkoneen perä on lyhyttä mallia, eli kone on turvallisesti hallittavissa myös ahtaammissa ympäristöissä, kuten kaupunkien keskusta-alueilla ja kapeilla tietyömailla.

Tela-alustaisen Hyundai HX 235 ALCR -kaivinkoneen varustelussa korostuvat työturvallisuus, huollon vaivattomuus, käyttömukavuus ja tuloksellisuus. Vakiovarusteiden listalta löytyvät muun muassa sähköinen hydraulipumppujen ohjaus (EPFC) sekä etäseurantajärjestelmä (Hi MATE), jonka avulla koneen käyttöä ja tuottavuutta voidaan seurata ajasta ja paikasta riippumatta. Telakaivinkoneen ohjaamo on suunniteltu yksityiskohtiaan myöten kuljettajalle mukavaksi.
    
Kysy lisää HX 235 ALCR -telakaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 24560 kg

Moottori

Moottori: Cummins B6.7 (127 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö