Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Telakaivinkoneet

Telakaivinkone Hyundai HX 220 AL

Hyundain uutta A-sarjaa edustava HX 220 AL on telakaivinkone, jossa yhdistyvät huipputason suorituskyky, täsmällinen hallittavuus, tinkimätön turvallisuus ja sekä helppo huollettavuus. Tämän tela-alustaisen kaivurin ohjaimissa tyytyväisyytesi ja tuottavuutesi on taattu, taittuupa työpäiväsi tietyömailla, rakennuksilla tai vaikka purkuprojektien parissa.

Hyundai HX 220 AL -telakaivinkone on varustettu kaikkien A-sarjan koneiden tapaan Stage V -päästösäädökset täyttävällä ja toimintavarmaksi tunnetulla Cummins-moottorilla. Jopa 195 hevosvoiman tehot tuottava kone on viimeistelty innovatiivisella pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmällä. Se hillitsee päästöjä ja käyttökustannuksia sekä tekee samalla koneesta luotettavamman ja helpommin huollettavan.

Tela-alustainen kaivinkone HX 220 AL on erinomainen esimerkki Hyundain teknologisesta osaamisesta: sähköinen pumppujen virtauksen hallinta (EPFC) varmistaa, että telakaivinkoneen ajotuntuma on erittäin tarkka. HX 220 AL voidaan varustella joko monopuomilla tai taittopuomilla ja sen lisähydrauliikkaan voidaan ohjelmoida jopa 20 erilaista työkalua. Koneessa on lisäksi moderni Hi MATE-etähallintajärjestelmä, joka tekee työskentelystä tehokkaampaa ja tukee näin työn tuottavuutta.

Myös turvallisuus ja käyttömukavuus ovat HX 220 AL -telakaivinkoneen ytimessä: nelikamerajärjestelmä (AAVM) ja hytin isot ikkunapinnat ovat yhdistelmä, jotka antavat kuskille kattavan näkymän ympäröivälle työmaalle kaikissa tilanteissa. Ergonomia edellä suunnitellussa ohjaamossa viihtyy hyvin pidempiäkin istuntoja ilman sen suurempaa jaloittelun tarvetta.

Kysy lisää HX 220 AL -telakaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 22660 kg

Moottori

Moottori: Cummins B6.7 (145 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö