Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Telakaivinkoneet

Telakaivinkone Hyundai HX 210 AL

Hyundain kehittyneintä A-sarjaa edustava HX 210 AL on telakaivinkone, jolla tehdään huippuluokan tuloksia muun muassa infra-, tie- ja rakennustyömailla sekä kaivoksilla ja purkuprojekteissa. Suorituskykyä riittää urakkaan kuin urakkaan, ajomukavuudesta tai työturvallisuudesta ei tarvitse tinkiä missään tilanteessa. Myös koneen säännöllinen huoltaminen on tehty mahdollisimman sujuvaksi, mikä pitää seisokkiajat kurissa.

Hyundai HX 210 AL -telakaivinkone on varustettu Cummins B4.5 Stage V -moottorilla ja sen työpaino on noin 23 tonnia. Vähävikaisuudestaan ja polttoainetehokkuudestaan tunnetusta moottorista irtoaa kuskin käyttöön 173 hevosvoiman tehot sekä luokkansa paras vääntömomentti (780 Nm / 1500 rpm). Sähkötoiminen hydraulipumppujen ohjaus (EPFC) tekee puomin ja erilaisten työkalujen käytöstä tarkkaa, sulavaliikkeistä ja tehokasta.

Tela-alustainen kaivinkone HX 210 AL on loistava esimerkki Hyundain edistyneestä teknologisesta osaamisesta: Hi MATE -etähallintajärjestelmän avulla voidaan seurata koneen tuottavuutta ja huoltotarpeita ajasta ja paikasta riippumatta. Eco Gauge- ja Eco Report -ominaisuuksien avulla voidaan puolestaan tarkkailla mm. polttoaineenkulutusta jopa reaaliajassa ja tukea näin työskentelyn taloudellisuutta.

Myös käyttömukavuus ja turvallisuus ovat HX 210 AL -telakaivinkoneen valtteja: ohjaamo on tilava ja istuin mukava, kaikki hallintalaitteet on sijoiteltu niiden mahdollisimman sujuvaa käyttöä ajatellen. Ohjaamon ikkunapinnat ovat erittäin isot, mikä tukee työskentelyn turvallisuutta.

Kysy lisää HX 210 AL -telakaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 22150 kg

Moottori

Moottori: Cummins B4.5 (129 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö