Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Telakaivinkoneet

Telakaivinkone Hyundai HX 140 AL

Tela-alustainen kaivinkone Hyundai HX 140 AL edustaa ylpeydellä valmistajan uutta ja kehittynyttä A-sarjaa. Tässä modernissa ja vankkarakenteisessa telakaivurissa yhdistyvät hyvä suorituskyky, helppo huollettavuus sekä erinomainen käyttömukavuus. Luotettavalla koneella saadaan aikaan huippuluokan tuloksia monenlaisissa kohteissa ja ympäristöissä, rakennuksilla ja tietyömailla. Kaivamiset, tasoitukset, lastaamiset ja nostot voidaan suorittaa HX 140 AL -telakaivurilla myös erittäin turvallisesti.

Työpainoltaan noin 14-tonnisen Hyundai HX 140 AL -telakaivinkoneen moottori on mallia Cummins F3.8 Stage V. Vähävikaisuudestaan tunnettu turbomoottori antaa kuljettajan käyttöön 134 hevosvoiman bruttotehot – liikkuminen on kautta linjan varmaa ja vakaata. Vakiovarusteisiin kuuluva sähköinen hydraulipumppujen ohjaus (EPIC) tekee puomin ja työkalujen käsittelystä sulavaliikkeistä ja tarkkaa tiukoissakin tilanteissa. Monipuoliset koneen käytön ja polttoaineen kulutuksen seurantaominaisuudet (Eco Gauge, Eco Report ja Hi MATE) tukevat puolestaan työskentelyn taloudellisuutta ja tuloksellisuutta sekä varmistavat seisokkiaikojen pysymisen mahdollisimman lyhyinä.

Hyundai HX 140 AL -telakaivinkoneen ohjaamo on suunniteltu paikaksi, jossa kuskin on helppo hymyillä – monestakin syystä! Istuin on mukava ja kaikki ohjaimet helposti käsillä. Isot ikkunat ja nelikamerajärjestelmä pitävät huolta työturvallisuudesta tarjoamalla 360 asteen näkymät koneen lähiympäristöön. Kuskikohtaiset asetukset ja säädöt voidaan tallentaa, eli ne löytyvät aina uudestaan muutamalla napin painalluksella.

Kysy lisää HX 140 AL -telakaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 14000 kg

Moottori

Moottori: Cummins F3.8 (99 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö