Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Telakaivinkoneet

Telakaivinkone Hyundai HX 140 AHW ”metsämalli”

Hyundain uutta A-sarjaa edustava HX 140 AHW on metsäalustainen kaivinkone, joka tarjoaa käyttäjälleen erinomaista suorituskykyä, hyvää hallittavuutta, helppoa huollettavuutta sekä tinkimätöntä turvallisuutta. Tämä metsäalustainen, eli korotetulla ja erittäin vahvarakenteisella alavaunulla varustettu, telakaivinkone on luotettava tuloksentekijä erityisesti metsämaastojen kaivuutöissä ja metsänhoitotöissä. Ja toki koneen korkeus, vankka rakenne ja tehokkuus ovat valttia myös monissa muissa käyttöympäristöissä kuten rakennustyömailla.     

Hyundai HX 140 AHW -metsäkaivinkoneen työpaino on 16,7 tonnia ja se on varustettu koneen kokoon nähden erittäin tehokkaalla Cummins QSF3.8 -moottorilla. Kaivuri etenee 136 hevosvoiman turvin varmasti ja vakaasti myös pehmeäpohjaisissa suomalaisissa metsämaastoissa. Stage V -hyväksytty moottori on viimeistelty innovatiivisella pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmällä, joka hillitsee päästöjä ja käyttökustannuksia sekä tekee samalla koneesta luotettavamman ja helpommin huollettavan.

Metsäalustainen telakaivinkone HX 140 AHW tarjoaa kuskin käyttöön kattavat tehonhallinta- ja valvontaominaisuudet, joilla voidaan optimoida polttoaineen kulutusta ja työn tuottavuutta. Koneen hydrauliikkaominaisuudet ovat monipuoliset, järjestelmään voidaan ohjelmoida 10 kaksitoimista ja 10 yksitoimista pikavalintaa.  

Myös turvallisuus ja käyttömukavuus ovat tässä metsäalustaisessa kaivinkoneessa kohdallaan: ohjaamon eri osat on suunniteltu ergonomisiksi ja hyvin eristetystä hytistä aukeaa näkymät kaikkiin suuntiin. Tästä ohjaamosta näet koko metsän, et pelkkiä puita!

Kysy lisää Hyundai HX 140 AHW -telakaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!    

Paino

Paino: 16700 kg

Moottori

Moottori: Cummins QSF3.8 (100 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö