Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Telakaivinkoneet

Telakaivinkone Hyundai HX 130 ALCR

Lyhytperäinen Hyundai HX 130 ALCR on valmistajan uuden A-sarjan telakaivurikategorian kevyin kone. Ja vaikka koneen työpaino on maltilliset 13 tonnia, saadaan tällä tela-alustaisella kaivurilla aikaan erittäin vaikuttavia tuloksia. Pidennetty alavaunu tuo koneen hallintaan ja ajamiseen vakautta ja varmuutta myös haastavammissa työmaaympäristöissä. Hyundai HX 130 ALCR -telakaivurin toiminnan seuranta ja säännöllinen huoltaminen on tehty nopeaksi ja vaivattomaksi, mikä varmistaa seisokkiaikojen pysymisen lyhyinä.

HX 130 ALCR -telakaivinkoneen moottori on Stage V -hyväksytty ja polttoainetaloudellinen Cummins F 3.8, joka antaa kuskin käyttöön napakat 74 hevosvoiman bruttotehot. Kone on varustettu kehittyneellä pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmällä, joka vähentää polttoaineen kulutusta ja päästöjä sekä hillitsee samalla huoltamisen tarvetta. Sähkötoiminen hydraulipumppujen ohjaus (EPIC) tuo puomin ja erilaisten työkalujen käyttöön tarkkuutta ja varmuutta. Tela-alustaisen koneen perä on lyhyt, mikä tekee liikkumisesta ja työskentelystä turvallista myös kaupunkialueiden ahtailla rakennus- ja tietyömailla.

HX 130 ALCR -telakaivinkone on suunniteltu ajomukavuutta ja turvallisuutta painottaen. Tilava ja äänieristetty hytti, optimaalisesti sijoitellut ja sulavasti reagoivat hallintalaitteet, tallennettavat kuskikohtaiset asetukset, isokokoinen kosketusnäyttö ovat esimerkkejä ominaisuuksista, jotka tukevat työmukavuutta ja -tehokkuutta myös pitkissä urakoissa. Nelikamerajärjestelmä (AAVM) tuo lisäturvallisuutta tarjoamalla reaaliaikaisen näkymän koneen kaikille sivustoille.

Kysy lisää Hyundai HX 130 ALCR -telakaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 13445 kg

Moottori

Moottori: Cummins F3.8 (55 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö