Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pyöräkaivinkoneet

Pyöräkaivinkone Hyundai R 55 W-9A

Hyundain uuden A-sarjan pienikokoisin pyöräkaivinkone, R 55 W-9A tarjoaa isolla kauhalla suorituskykyä monenlaisiin maanrakennusurakoihin. Pyöräalustainen kaivinkone liikkuu ketterästi ja luotettavasti kaupunkiympäristöjen työmailla, puistoissa ja piha-alueilla ja saa aikaan erinomaisia tuloksia omistajalleen.    

Pyöräkaivuri Hyundai R 55 W-9A:n työpaino on vain 5,5 tonnia ja se on varustettu kokoluokkansa suurimmat, yhteensä 67 hevosvoiman tehot tuottavalla Yanmar-moottorilla. Säädettävällä tehontuotolla varustettu moottori, kehittynyt hydrauliikka ja tyvestä taittuva puomi tekevät kaivutyöskentelystä varmaa, sulavaliikkeistä ja tehokasta. Myös siirtymät sujuvat miellyttävästi niin työmaan sisällä kuin sen ulkopuolellakin. Pyöräkaivurin moottori on hyväksytty Stage V -säädösten mukaisesti ja sen polttoaineenkulutus ja melutaso ovat molemmat erittäin alhaisia. Moottorin huollon helppouteen on panostettu paljon: konepeitto aukeaa kunnolla ja tärkeimmät huoltokohteet ovat helposti saavutettavia.     

Myös käyttömukavuus korostuu Hyundai R 55 W-9A -pyöräkaivinkoneen ominaisuuksissa: säädettävä penkki, ergonomiset ohjaimet, integroitu audiojärjestelmä ja suurikokoinen LED-näyttö tekevät koneen ajamisesta ja käsittelystä miellyttävää ja tuloksellista pitkissäkin projekteissa. Isot ikkunapinnat tukevat työskentelyn turvallisuutta, ne tarjoavat esteettömät näkymät koneen lähiympäristöön. 

Kysy lisää Hyundai R 55 W-9A -pyöräkaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 5550 kg

Moottori

Moottori: YANMAR 4TNV98 (50 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö