Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pyöräkaivinkoneet

Pyöräkaivinkone Hyundai HW 65 A

Luokkansa parasta työskentelyvakautta sekä rutkasti suorituskykyä pieniin ja suurempiinkin urakkakohteisiin – sitä tarjoaa Hyundain A-sarjan uutuuskone HW 65 A! Kooltaan mini- ja midiluokan välimaastoon osuva, valmistajan pienin pyöräalustainen kaivuri on ketterä ja reipasliikkeinen työkone niin työmaalla kuin siirtymilläkin. Tällä luotettavalla pyöräkaivurilla saadaan aikaan huipputason tuloksia muun muassa viherrakentamisen, kaapeli- ja valokuitukaivuiden sekä omakotiprojektien maanrakentamisen saralla. Ja mikä jatkuvasti yhä tärkeämpää, kaivurin polttoaineenkulutus ja päästöt ovat erittäin alhaista tasoa.

Hyundai HW 65 A:n paino on vain reilut 6 tonnia ja sen konepeiton alla hyrrää valmistajan oma DM02V -moottori. Stage V -hyväksytty, melutasoltaan erittäin hillitty moottori antaa kuskin käyttöön napakat 66 hevosvoiman tehot. Uutuuskoneen muotoilu ja vastapainotus on suunniteltu tarjoamaan maksimaalista vakautta ja samalla erinomaista hallittavuutta tiukoissakin tilanteissa, kuten ahtaiden pihojen ja kujien kaivutöissä. Tämä pienikokoinen pyöräkaivuri hakee monikäyttöisyydessään vertaistaan ja on siten varma investointi monenlaisille urakoitsijoille. 

Myös käyttömukavuus ja -turvallisuus ovat asioita, joihin on HW 65 A:n kehitystyössä panostettu paljon. Uudistettu hytti tarjoaa kuljettajalle jopa aiempaa paremman näkyvyyden työmaaympäristöön ja sen moderni ilmastointijärjestelmä varmistaa miellyttävät työskentelyolosuhteet kaikissa keleissä. Kokonaisuuden viimeistelee uudistettu ja selkeä kosketusnäyttö. Lisävarusteena saatavan Hi MATE -järjestelmän avulla pyöräkaivinkoneen toimintaa ja suorituskykyä voidaan seurata myös etänä ja saada näin tietoa mm. huoltotarpeista ja tuottavuudesta.   
    
Kysy lisää Hyundai HW 65 A -pyöräkaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 6065 kg

Moottori

Moottori: Hyundai DM02V (48,5 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö