Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pyöräkaivinkoneet

Pyöräkaivinkone Hyundai HW 210 A

Hyundai HW 210 A on valmistajan uuden A-sarjan raskain pyöräalustainen kaivinkone. Tämä vankkarakenteinen ja tehokas pyöräkaivuri suoriutuu erinomaisin tuloksin mittavistakin maanrakennusurakoista kaupunkialueilla ja muissa kova-alustaisissa ympäristöissä. Pyöräkaivinkoneen kehittynyt EPFC-hydrauliikka ja säädettävä tehontuotto ovat yhdistelmä, joka varmistaa täsmälleen oikean suorituskyvyn työkohteen ja tarpeen mukaisesti. Kaivaminen, tasoittaminen, lastaaminen, nostaminen ja myös siirtymät työmaalta toiselle – kaikki onnistuu samalla sujuvuudella ja varmuudella, ja projekti etenee aina aikataulussaan!

Työpainoltaan noin 21-tonnisen HW 210 A -pyöräkaivinkoneen moottori on  Cumminsin malli B6.7, josta irtoaa kuljettajan käyttöön 195 hevosvoiman tehot. Moottori on varustettu kehittyneellä pakokaasujen jälkikäsittelyjärjestelmällä, joka hillitsee polttoaineen kulutusta ja säännöllisen huoltamisen tarvetta. Varmatoiminen moottori täyttää myös eurooppalaiset Stage V -päästösäädökset.

Kuten kaikki Hyundain A-sarjan koneet, myös HW 210 A -pyöräkaivuri on suunniteltu tukemaan kuljettajan työviihtyvyyttä. Vakiovarusteisiin lukeutuvat mm. säädettävät ohjaimet, markkinoiden suurin kosketusnäyttö, tasokas äänentoistojärjestelmä sekä automaatti-ilmastointi. Myös huollon nopeuteen ja helppouteen on panostettu paljon, jotta kone tekee varmaa tulosta omistajalleen. Hyundain kehittämän Hi MATE -järjestelmän avulla pyöräkaivinkoneen toimintaa ja suorituskykyä voidaan seurata myös etänä ja saada näin tietoa mm. koneen huoltotarpeista ja tuottavuudesta.
    
Kysy lisää Hyundai HW 210 A -pyöräkaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 21200 kg

Moottori

Moottori: Cummins B6.7 (145 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö