Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Pyöräkaivinkoneet

Pyöräkaivinkone Hyundai HW 140 A

Hyundain uutta ja kehittynyttä A-sarjaa edustava HW 140 A on pyöräalustainen kaivinkone, joka tarjoaa käyttäjälleen ykkösluokan suorituskykyä ja luotettavuutta. Kuuluipa urakkaan kaivamista, tasoittamista, lastaamista tai nostamista, on tämän pyöräkaivurin puikoissa menestys taattu!

Pyöräalustainen kaivinkone HW 140 A on varustettu kuormantunnistavalla hydrauliikalla ja säädettävällä tehontuotolla, joiden ansiosta kone mukautuu sujuvasti erilaisiin käyttötarpeisiin ja olosuhteisiin. Pyöräkaivurin perä on mallia lyhyt, mikä tekee siitä helpommin hallittavan ja samalla myös ympäristölleen turvallisemman ahtailla työmailla, kuten kaupunkien keskustoissa ja rakennusten piha-alueilla.

Voimanlähteenä tässä 14,9-tonnisessa pyöräkaivinkoneessa on nelisylinterinen Cummins B4.5 -moottori, joka tuottaa parhaimmillaan 173-päisen hevoslauman bruttotehot. Pakokaasun jälkikäsittelyjärjestelmällä varustettu ja siten helposti huollettava moottori täyttää kaikkien Hyundain A-sarjalaisten tapaan eurooppalaiset Stage V -päästösäädökset.

Myös käyttömukavuus HW 140 A -pyöräkaivinkoneessa kohdallaan: hyvää ergonomiaa tukeva ohjaamo on säädettävissä monipuolisesti kuskin tarpeiden ja toiveiden mukaan. Kokonaisuuden kruunaavat markkinoiden suurin kosketusnäyttö, integroitu audiojärjestelmä ja automaattinen ilmastointi. Hi MATE -järjestelmän avulla pyöräkaivinkoneen toimintaa ja suorituskykyä voidaan seurata myös etänä ja saada näin tietoa mm. koneen huoltotarpeista ja tuottavuudesta.

Kysy lisää HW 140 A -pyöräkaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 14900 kg

Moottori

Moottori: Cummins B4.5 (129 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö