Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Minikaivinkoneet

Minikaivinkone Hyundai R 18-9 AK

Hyundai R 18-9 AK -minikaivuri on ketterä kaivinkone, jonka avulla viedään pienet ja vähän suuremmatkin kaivuuprojektit tehokkaasti maalin kerta toisensa perään. Koneen pieni koko on valttia etenkin ahtaammissa ympäristöissä, kuten piha-alueilla, puutarhoissa sekä sisätilojen saneerauspurkukohteissa. Nurmikon perustaminen ja muut istutukset, salaoja- ja sadevesijärjestelmät, terassien ja pihateiden pohjat, pihavalojen sähkökaapelit – siinä muutamia esimerkkejä tämän luotettavan ja laadukkaan minikaivurin monista käyttökohteista.

Minikokoisen R 18-9 AK -kaivinkoneen työpaino on noin 1,9 tonnia ja sen alavaunun leveys on säädettävissä. Kone tarjoaa vakaan, tarkan ja helposti hallittavan ajotuntuman. Minikaivuri on vakiovarustettu puskulevyllä ja sen puomi taittuu tyvestä, mikä mahdollistaa monipuolisemmat ja tehokkaammat kaivu- ja työskentelykulmat muun muassa rakennusten seinustoilla. Pienen kokonsa ansiosta minikaivuri on lisäksi helppo siirtää työmaalta toiselle.

Hyundai R 18-9 AK -minikaivinkoneen voimanlähteenä toimii 16 hevosvoiman, Stage V -hyväksytty Kubota-moottori, jonka käyntiääni on hiljainen ja polttoaineenkulutus maltillista. Pienipäästöisen moottorin huoltaminen on tehty muiden Hyundain A-sarjalaisten tapaan mahdollisimman helpoksi ja nopeaksi. Minikaivurin ohjaamo on koneen kokoon nähden yllättävän tilava, näissä ergonomia ja turvallisuus edellä suunnitelluissa ohjaimissa istuu mielellään pidemmänkin urakan loppusilauksiin asti.

Kysy lisää Hyundai R 18-9 AK -minikaivinkoneen ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 1995 kg

Moottori

Moottori: Kubota D902 (12,1 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö