Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Dumpperit

Dumpperi Hyundai HA 45 A

Hyundai HA 45 A on valmistajan uuden A-sarjan kahdesta dumpperista järeämpi: kone painaa tyhjänä 30 tonnia ja sen hyötykuormaluku on hulppeat 41 tonnia. HA 45 A -dumpperilla tehdään luotettavaa tulosta mittavissa maan- ja massansiirtourakoissa muun muassa tietyömailla, louhoksilla ja kaivoksissa. Suorituskyky, ajomukavuus, helppo huollettavuus, pienet päästöt ja polttoaineenkulutus – tässä laatukoneessa on kaikki kohdallaan!

Hyundai HA 45 A -dumpperin konehuoneessa murisee Stage V -hyväksytty Scania DC 13, josta irtoaa kuskin käyttöön jylhät 500 hevosvoiman bruttotehot. Dumpperin akselisto, tasauspyörästö, voimansiirto ja jousitukset ovat ominaisuuksiltaan parasta A-luokkaa. Kone etenee varmasti ja sen hallinta on tarkkaa ja vaivatonta, eli tulosta syntyy vaikka renkaiden alla olisi haastavampikin kivikko tai jyrkempikin rinne.

Hyundai HA 45 A -dumpperin ohjaamo on suunniteltu pitämään kuskin suupielet hymyssä. Hytti on konekokoluokan tilavin ja tehokkaasti äänieristetty. Käsinojallisessa istuimessa on ilmajouset, mikä pitää pomputukset tehokkaasti poissa. Myös ohjainlaitteet ja niiden sijainnit on suunniteltu tukemaan miellyttävää ajoasentoa ja tehokasta työntekoa. Vakiovarusteisiin kuuluva automaatti-ilmastointi pitää huolen, että ohjaamon ilmanala on mukava koko kalenterivuoden ympäri.

Kysy lisää Hyundai HA 45 A -dumpperin ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 30000 kg

Moottori

Moottori: Scania DC 13 (368 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö