Takaisin hakutuloksiin
Uudet koneet – Dumpperit

Dumpperi Hyundai HA 30 A

Hyundain uutta A-sarjaa edustava HA 30 A -dumpperi on tehokas luottokone maa-aineisten ja muiden massojen siirtämiseen haastavissakin käyttöympäristöissä. Se tarjoaa huippuluokan suorituskykyä ja ajomukavuutta muun muassa tietyömaille, louhoksille, kaivoksille, tehtaisiin ja kaatopaikoille. Polttoainepihin HA 30 A -dumpperin päästöt ovat erittäin maltilliset ja huoltaminen helppoa ja nopeaa. Tämä dumpperi on investointi, josta irtoaa varmaa tulosta pitkälle tulevaisuuteen!

Hyundai HA 30 A -dumpperin paino tyhjänä on noin 23 tonnia ja sen voimanlähteenä hyrrää Stage V -hyväksytty Scania DC 9. Moottorista irtoaa bruttotehoa jämäkät 375 hevosvoimaa. Lisäksi dumpperin akselisto, tasauspyörästö, voimansiirto ja jousitukset ovat ominaisuuksiltaan konemaailman kärkikastia. Tämä helposti hallittava dumpperi etenee varmasti ja vie 28 tonnin hyötykuormallaan maansiirtourakat maaliin aina aikataulussa, olipa renkaiden alla minkälainen maapinta tahansa.

Kuski viihtyy Hyundai HA 30 A -dumpperin ohjaimissa varmasti. Ohjaamo on paitsi tämän konekokoluokan tilavin myös tehokkaasti äänieristetty. Ilmajousitettu istuin pehmentää pomput tehokkaasti ja tukee täsmälleen oikeista paikoista. Myös ohjainlaitteet ja niiden sijainnit on viimeistelty yksityiskohtiaan myöten hyvää työergonomiaa tukeviksi. Ohjaamon äänentoistoon voi yhdistää vaikka puhelimensa Bluetoothia käyttäen – eli hevirokki, iskelmä tai muu urakkamusiikki soimaan, valinta on sinun!

Kysy lisää Hyundai HA 30 A -dumpperin ominaisuuksista ja sen monipuolisista varustelumahdollisuuksista Telakoneen palvelevilta myyjiltä!

Paino

Paino: 23000 kg

Moottori

Moottori: Scania DC 9 (276 kW)

Päästöluokka

Päästöluokka: Stage V

Jätä yhteydenottopyyntö